Voor scholen

'Dankzij onze producten worden kinderen nóg groter.'

Speciaal voor scholen hebben wij het kleuter-lespakket ‘vitamines eten’ gemaakt. Gezonde voeding en gezond eten staan hierin centraal. Een pakket om gedurende 6 tot 8 weken aan het thema te werken. Inzetbaar in elke periode van het schooljaar en naar eigen keuze en inzicht te differentiëren. Het pakket hoeft maar één keer aangeschaft te worden en kan daarna elk jaar opnieuw gebruikt worden. 

Eén compleet lespakket bestaat uit:

Het prentenboek
De lesmap
Twee posters

De lesmap is ingedeeld in de volgende categorieën:
– Onderzoeksactiviteiten
– Spelactiviteiten
– Constructieve- en beeldende activiteiten
– Taal- en gespreksactiviteiten
– Lees- en schrijfactiviteiten
– Reken- en wiskundige activiteiten
– Overige activiteiten
– Bijlagen

Op de voorkant van elk tabblad staan (kort, krachtig en overzichtelijk) ontzettend veel lessuggesties voor de betreffende categorie en achter de tabbladen vind je extra praktisch materiaal behorend bij de betreffende categorie. 
Wanneer je met ons lespakket start, maak je eerst een keuze welke doelen je de komende weken wilt behandelen. Daarna bekijk je in de lesmap (met meer dan 185 ideeën) wat hier het beste bij past. Het materiaal en de ideeën zijn in te zetten en differentiëren voor zowel jongste als oudste kleuters. 
De lesmap kan door meerdere klassen gebruikt worden. Het is wel handig om voor elke klas een eigen prentenboek en posters bij te bestellen. 

Bekijk de video om meer te weten te komen over het lespakket. 

Download het stappenplan om te beginnen met het lespakket.

 

In deze video leggen we je in 3.30 minuten uit waar wij voor staan en waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Peuterspeelzalen

Wij merken dat er ook veel interesse is vanuit peuterspeelzalen. Daarom zijn we, in samenwerking met 2 peuterspeelzalen, bezig met de ontwikkeling van een lespakket voor peuterspeelzalen. 


Geïnteresseerd? Bekijk de
webshop!