Met je giechel op het internet

Terwijl ik lekker aan het tekenen was, maakte Jennifer de ene na de andere gave website pagina. Waar ze eerst een beetje angstig was om te beginnen, was ze al snel niet meer te stoppen. “Uhhhh Sheila ik heb eigenlijk een leuke afbeelding voor dit nodig…. ja en nu dan alleen nog even een afbeelding voor dat en dan zijn we er”. Dat laatste moment moet nog komen, want een website is natuurlijk nooit af. Geef niet, ik deed het graag en het resultaat was om trots op te zijn! Maar toen kwam de vraag, nou ja… vraag: “Het is denk goed als wij ook op de foto gaan voor de website.” “Tja nou ja uhhh kijk ikke nou…. zucht, ja je hebt gelijk.”

Ik ben er niet zo happig op om met m’n giechel op de foto te gaan, laat staan op internet. Jennifer had wel gelijk, het is altijd veel leuker om iets te bestellen bij een onderneming wanneer je een beetje een idee hebt wie er achter de schermen staan. Toch voel ik me achter die schermen wel lekker veilig maar om van Bram een succes te maken ga ik graag voor die schermen staan. 

Zo gezegd, zo gedaan. Een tante van Jennifer was zo lief om prachtige foto’s van ons te maken. Nogmaals bedankt daarvoor. Dus wat make-up op m’n gezicht, 3 uur voor de kledingkast (pfff wat trek je aan voor zoiets?) en gaan. Het was een stralende dag en dus prachtig weer om lekker buiten foto’s te maken. Wat onwennig stonden we te giechelen maar het resultaat was erg mooi. 

Deze foto’s kunnen we vol trots op de website en social media gebruiken. Eén foto moest nog even bewerkt worden. Twee vrolijke groene mannetjes op onze handen maken het plaatje compleet. Hallo wereld dit zijn wij! Jennifer en Sheila.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar webwinkel